Spartraining - Proefperiode:


De laatste donderdag van elke maand is voorbehouden als spartraining. Deze training is toegankelijk voor leden van zowel de kickboks-grappling-afdeling groep 2 (niet voor groep 1) als de zwaard-afdeling. Hier worden de aangeleerde technieken in de reguliere techniek trainingen toegepast in specifieke sparoefeningen.  Deze variëren van heel zachte/lage intensiteit tot hoge, full-contact intenciteit. Ieder lid bepaald voor zichzelf aan welke intensiteit hij of zij wenst te trainen. Lagere intensiteit van sparren word aangeraden om technieken zuiver te leren toe passen onder iets wat hogere druk en spanning. Hoge intensiteiten zijn toegenstaan, maar enkel steeds met wederzijdse toestemming en dus zeker niet verplicht. Bij hoog intensieve sparoefeningen is gepaste bescherming (Boksen: gepaste bokshelm, handbescherming, scheenbescherming. Zwaard: Helm, keelbescherming, gepaste handbescherming) verplicht. Bij vragen hierrond neem dan contact op met de trainer op training of via het algemeen contactformulier.


Deze setting is in een proefperiode van 5 maanden. Daarna wordt deze setting geherevalueerd. De training valt onder de normale regeling van regulier inschrijvingsgeld en 10 beurtenkaarten.


De trainingen gaan door op de reguliere donderdag locatie:

Koninklijk Atheneum Grimbergen

Campus Fenix

Lage Steenweg  77

1850 Grimbergen

aanvang voor zwaard: 19.00u

aanvang voor Kickboks-Grappling: 19.30u (toegang vanaf 19.20 voor algemene opwarming)

einde training + stretchen: 20.30u


Voorinschrijvingen zijn aan te raden om na te gaan hoe de training ingedeeld kan worden. 

Vanaf de 1ste van de maand kan er ingeschreven worden voor de training van die specifieke maand. Inschrijvingen voor de volgende maand worden niet geregistreerd. Er kan dus enkel in geschreven worden voor de maand zelf. 


Bij minder dan 3 inschrijvingen gaat de spartraining niet door en zult u via sms op de hoogte gehouden worden. Gelieve daarom ook steeds uw gsm nummer op te geven.  Deze wordt enkel gebruikt om u te verwittigen indien de training niet door gaat. Geen bericht wilt zeggen dat de training zal plaatsvinden. 


Inschrijvingen kunnen tot de dag van de training om 12.00. Latere inschrijvingen worden mogelijks niet meer geregistreerd.