Start2Fence


Heb je al ooit eens een waanzinnig coole maar ongekende sport willen proberen? Wat dacht je van schermen en zwaardvechten zoals men het in de middeleeuwen deed en dit in een Coronavrije en veilige omgeving?


Dan is nu dit je kans!!! September is Start2Fence-maand bij Ex Cineribus Grimbergen. Het nieuwe seizoen gaat van start en het is tijd om alles weer goed los te werken. Leer de kneepjesvan het vak en het schermen met een middeleeuws zwaard volgens de kunsten van de oude Meesters.

In de Start2Fence-maand wordt het middeleeuws schermen extra in de verf gezet. Verder kan je gratis komen mee trainen in deze leuke, nieuwe krijgskunst die Grimbergen rijk is, met haar uitgebreide middeleeuwse geschiedenis.


Je wordt individueel begeleid en kan op elke moment instappen. Je hoeft dus niet vanaf training 1 deel te nemen.  

Zwaardvechten
Start2Fence
Start to fence

Info


Trainingen: Donderdagen van 19.00-20.30  Je kan om het even wanneer inpikken. Je hoeft dus niet de eerste training meegevolgd te hebben. Locatie: Koninklijk Atheneum Grimbergen, Lage Steenweg 77. 1850 Grimbegen.Prijs: 4 Gratis trainingen

               


Materiaal: De organisatie voorziet materiaal dat ter plaatse ontsmet wordt. 

                   Breng zelf wat water mee. Inhoud: Je leert de basiskneepjes van het middeleeuws schermen in 4 trainingen en dit in een veilige omgeving.

Nieuwe Trainingsuren vanaf september

Donderdag : 19.00-20.30


Huidige trainingslocatie blijft 

Campus Fenix, Atheneum Grimbergen

Lage Steenweg 77

1850 Grimbergen